17 Ekim 2009 Cumartesi

Milli Takım Teknik Direktörü Kim Olmalı

Fatih Terim'in istifasından sonra Milli Takımın başına geçecek isim merakla bekleniyor.Gelecek olan teknik direktör Türk mü,yoksa yabancı mı olmalı ?

Benim fikrim Milli takım teknik direktörünün Türk olması yönünde.Fatih Terim'in istifa etmesini istemeyenlerin başlıca sebebi,"Fatih Terim giderse yerine kim gelecek.?" Bu ülkede Milli takım teknik direktörlüğü için geçmişten beri ya Mustafa Denizli ya da Fatih Terim düşünülüyor.Ne zaman Milli takım kötüye gitse bu iki isim gündeme geliyor.Bu iki isim kötü anlamında söylemiyorum,aksine bu isimler Türkiye'nin en iyi antrenörlerindir.Ama başka isimlerinde olduğu unutulmamalıdır. Türkiye'de Milli takım teknik direktörlüğü yapabilecek düzeyde başka isimlerde var.Ertuğrul Sağlam,Abdullah Avcı,Rıza Çalımbay,Ünal Karaman, gibi aynı jenerasyondan gelen genç teknik direktörler bu görevi üstlenebilecek bilgi ve birikime sahip başarılı teknik direktörlerdir.Bence bu isimlerden biri yada belki ikisi birden Milli takımın başına getirilebilir.

1 yorum:

  1. rıza dısındaki isimler 10 numnara ama bu adamları simdi miili takıma teknik direktör yaparsak bu adamlar büyümeden yok olur medya parcalar bu adamları bence 5 yada 7 yıl sonra abdullah hocayı a milli takıma ertugrul hocayıda milli takımın altyapısında görev yapar bir türk ekolü olusturulabilnirse o zaman bu ismi gecen adamları harcamamıs dünya futboluylada aynı kalitede aynı sartlarda yarısmıs oluruz o zaman futbol izlenir bence saygılar eskişehr den ümit

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.