2 Şubat 2010 Salı

İstifalar {Bank Asya 1. Lig 20. Hafta Panorama}

İlk 6 içinde bulunan takımlardan Karabük ve Konyaspor haftayı 3 puanla kapatan takımlar oldu. Bucaspor, Altay, Adanaspor ve Karşıyaka ise haftayı puan kayıplarıyla kapattılar. Play-off potasına girebilmek için mücadele eden Boluspor ise rakiplerinin puanlar kaybettiği haftada kazanarak avantaj yakalamış oldu. 20. haftada toplam 22 gol atılırken, 3 iç saha galibiyeti, 2 beraberlik ve 4 deplasman galibiyeti alındı. Ayrıca bu hafta Ç.Rize teknik direktörü Mehmet Şansal, Kocaelispor teknik direktörü Cihat Arslan ve Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Serhat Güller görevlerinden istifa ettiler.

Bank Asya 1. Lig 20. Hafta Toplu Sonuçları ve Puan Durumuna Buradan Bakabilirsiniz.

Haftanın Takımı: K.Erciyesspor
Ligin son sıralarından kurtulmaya çalışan Erciyesspor, ikinci yarıya süper başladı. Dardanel deplasmanından alınan 3 puan, ardından Konyaspor beraberliği ve bu hafta deplasmanda 10 kişi kalmalarına rağmen alınan Kartal galibiyeti... Özellikle bu hafta aldıkları galibiyet çok değerli. Kendi sahasında ligin en başarılı takımlarından biri olan Kartal'ı, Adanaspor'dan sonra evinde yenen ikinci takım oldular.

Haftanın Teknik Direktörü: Yücel İldiz {Karabükspor}
Adından sıkça söz ettiğimiz Yücel İldiz'i bu haftada anmadan geçemeyeceğim. Takımına sürekli pozitif futbol oynatmaya çalışıyor. Bu hafta aldıkları Altay galibiyetinde de onun katıkısı tartışılmaz. Aldıkları farklı galibiyetlerin ardından hiç bir şekilde rehavet sorunu yaşamamaları bence Yücel İldiz sayesinde.

Haftanın Futbolcusu: Ömer Yalçın {Boluspor}
Boluspor'un bu hafta aldığı galibiyet çok ama çok değerli. Lig'de kalmak için savaşan bir rakibi deplasmanda devirmek önemli bir başarıdır. Kuşkusuz bu galibiyetin baş mimarı attığı 2 golle Ömer Yalçın oldu. Ömer'in de katkısıyla alınan bu galibiyet ile Boluspor, tekrar play-off yarışına dahil oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.