17 Şubat 2010 Çarşamba

Bank Asya 1. Lig 22. Hafta Panorama

Bank Asya 1. Lig'de bu hafta ilk 6 içerisindeki takımlardan lider Karabükspor dışında kazanan takım olmadı. Erciyes karşısında 4-2 kazanan Karabükspor, Süper Lig'e çok ama çok yaklaştı. İlk 6 içindeki Bucaspor ve Karşıyaka bu hafta mağlup olurken, Konyaspor, Adanaspor ve Altay deplasmanda yaptıkları maçlarda berabere kaldılar. Haftaya damgasını vuran Boluspor ise Play-off içindeki takımlara çok büyük bir tehdit oluşturmaya başladı. Küme düşme hattındaki mücadele ise çok büyük bir heyecana sahne oluyor. Uzun bir aradan sonra seyirciyisle buluşan Kocaelispor, Samsunspor'a 4-0 kaybederek umutlarını iyice azalttı. Erciyes ve Hacettepe ise Lige tutunmak adına çok büyük bir mücadele içerisinde. Hacettepe bu hafta Adanaspor ile berabere kalarak bir puan almayı başardı. Erciyes ise deplasmanda lig lideri karşısında tutunamadı. Bank Asya 1. Lig'de 22. haftada toplam 24 gol atıldı. Ayrıca 4 iç saha galibiyeti, 3 beraberlik ve 2 deplasman galibiyeti alındı.

Bank Asya 1. Lig 22. Hafta Toplu Sonuçlarına ve Puan Durumuna Buradan Bakabilirsiniz.


Haftanın Takımı: Boluspor
Geçen hafta kendi evinde Hacettepe karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup olan Boluspor, hıncını Bucaspor'dan çıkardı. Rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla devirerek play-off potasına iyice yaklaşan Boluspor, bu haftanın öne çıkan takımı oldu.

Haftanın Teknik Direktörü: Mustafa Uğur {Boluspor}
Mustafa Uğur, takımının bu hafta farklı kazanmasında önemli bir rol oynadı. Bank Asya'da takımına hücum  futbolu oynatan teknik direktörlerdendir. Bu hafta ikinci sıradaki Bucaspor karşısında farklı kazanarak takımını play-off potasına iyice yaklaştırdı.


Haftanın Futbolcusu: Emenike {Karabükspor}
Karabükspor taraftarlarının sevgilisi olan Emenike, Erciyes karşısında 4-2 kazanılan maçta 3 gol atarak maçın kahramanı oldu. Attığı bu 3 gol ile Bank Asya 1. Lig'de 12 gole ulaşarak gol krallığında birinci sıraya yükselmeyi başardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.