27 Nisan 2010 Salı

Galatasaray'dan Adanaspor'lulara Kanca


Galatasaray futbol şube sorumlusu Adnan Sezgin ile alt yapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu, dün oynanan Adanaspor-Kartalspor maçını tribünden izledi. Bu ikilnin özellikle, Adanaspor'lu genç futbolcuları izlemek için bu maça gittikleri konuşuluyor. Adanaspor'un genç oyuncuları Okan Salmaz, Fevzi Özkan ve Ersan ile ilgilendiklerini söylemişler. Bir de Kartalspor'un siyahi golcüsü Yakubu'yu da dikkatle takip etmişler.

Burada özellikle Adanaspor'lu futbolcular hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Bu üç oyuncuyu da çok yakından takip etmekteyim. Özellikle, Okan Salmaz henüz 17 yaşında ve gelecekte çok büyük bir yıldız olabilir. Fevzi ve Ersan'da çok genç oyuncular ancak bu oyuncuların Galatasaray'da oynayabilecek kalitede oyuncu olduklarını düşünmüyorum. İki oyuncuda çok yetenekli ancak yaşları icabıyla Galatasaray'ın bu oyuncularla ilgileneceklerini pek sanmıyorum. Fevzi 24, Ersan 23 yaşında. Günümüz futbolunda bu yaşta ki oyuncular genç futbolcu olarak tanımlanmıyor. Ekstra yetenekleri olursa Galatasaray gibi bir kulüp bu oyuncularla ilgilenebilir. Hem Fevzi, hem Ersan rahatlıkla Süper Lig'de oynayabilirler. Ancak, Galatasaray'da forma şansı bulacak kadar kaliteli oyuncular değiller.

Ancak, Okan henüz çok genç. Galatasaray'a transfer olursa kendini geliştirip çok önemli noktalara gelebilir. Zaten kendisinde belirli yetenekler var. Özellikle hızlı top sürüşü ve inanılmaz bir çalım kabiliyeti var. Bunların yanında fiziği de geliştiği zaman hem Galatasaray, hem de Türk futbolu çok önemli bir oyuncu kazanmış olur. Galatasaray'da bu oyuncuyu alırsa, ilerisi için çok büyük bir yatırım yapmış olur. Bence Galatasaray, bu oyuncuyu kaçırmamalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.