12 Nisan 2010 Pazartesi

İzzet Yıldırım Röportajı

Futbolcu röportajlarımıza uzun bir aradan sonra yeni bir ismi daha eklemenin sevinci içerisindeyim. İlk futbolcu röportajımızı Adanaspor'un genç yıldızı Emrah Bedir ile gerçekleştirmiştim. Sırada ki konuğum yine Adanaspor'dan. Başarılı savunma oyuncusu İzzet Yıldırım ile Adanaspor'u konuştuk. Umarım hoşunuza gider.

1- Adanaspor'dan sana teklif geldiği zaman ne düşünmüştün, yani Adanaspor'u seçmenin nedeni neydi ?
Adanaspor ilk teklif yaptığında benimle ilgilenen 2–3 takım daha vardı. Adanaspor’u duyunca önceliğin Adanaspor da olduğunu düşündüm. Ailemle görüştüm ve onlarda beni Adanaspor da görmek istediklerini söylediler. Bende Adanaspor’a isteyerek geldim.

2- Savunma oyuncuları bu yıl çok iyi bir uyum yakaladı ve hemen her maç istikrarlı bir şekilde forma giyiyorsunuz. Sende bu sezon şu ana kadar 27 maçta görev aldın. Bu istikrarının sırrı nedir ?
Evet sezon başından bu yana aynı savunma ile oynuyoruz. Sakatlık ve ceza dışında hiç ayrılmadık. Buda bizi olumlu anlamda etkiliyor. Kendime gelince çok çalışmanın bir futbolcuyu başarıya götüreceğine inanan bir insanım. Çalışarak, düzenli beslenerek iyi şekilde dinlenerek belirli bir istikrar yakaladım.

3- Şu ana kadar ki performansını nasıl değerlendiriyorsun ?
Şu anki performansını ben yanıtlayamam. Buna, beni izleyen insanların karar vermesi daha doğru olur.

4- İlerisi için hedeflerin neler ?
Şuan çok samimi duygularımı söylüyorum, ilerisi için hiç hedef belirlemedim tek düşüncem, Adanaspor’da şampiyonluk yaşayıp 2. kez bu keyfi yaşamak istiyorum.

5- Mersin İdman yurdu maçında sağ köşeden attığın golde, kaleye mi vurmuştun orta mı açmıştın?
İçeriye baktığımda hiç bir takım arkadaşımı görememiştim bir tek geriden Mohammed abiyi gördüm onunda topa yetişemeyeceğini düşündüğüm için arka direğe doğru topu yolladım ve güzel bir gol oldu.

6- Türkiye'de taraftarı olduğun bir takım var mı ?
ADANASPOR...

7- Seninle aynı mevkii de oynayan (Türk veya Yabancı) hangi oyuncuları beğeniyorsun ?
Geçmişte Cafu, şu anda Daniel Alves

8- Ligin bitimine 5 hafta kala İkinci sırada ki Buca ile puan farkı 7 oldu. Takım olarak bundan sonra ikincilik umutlarınız bitti mi ?
Bu ligde bir maç kaybedince umut tükenmez. Aksine rakiplerimizi yakalamak için bu bizi ateşler. Bunu da başaracağız puan farkını indirdik. Son 4 hafta her maçımız final gibi geçecek ve şampiyon olacağız.

9- Adanaspor, lig sonunda Play-off oynama durumunda olursa Altay, Konya, Karşıyaka, Bolu ve Giresun takımlarından üçü ile mücadele edecek. Sen bu takımlar arasında Adanaspor'un şansını nasıl değerlendiriyorsun ?
Adanaspor’umuzun şu anki hedefi ilk ikiden Süper Lig’e yükselmek. Oraya kalırsak kimin ne kadar şansı varsa bizim onlardan bir adam önde şansımız var. Bu takımların hepsini yendik yine yeneceğiz hayırlısıyla.

10- Adanaspor'un bugün bu noktada olmasında kuşkusuz Kemal Kılıç'ın da katkısı büyük. Kemal Kılıç hakkında bizlere ne söylemek istersin ?
BABA...

11- Takımda ki yabancıları nasıl buluyorsun ?
Bize katkıları çok fazla. Ayrıca çok iyi insanlar.

12- Onlarla ilgili ilginç bir anın varsa bizlerle paylaşır mısın ?
Onlarla iyi anım, Yes ve No’dan ibaret :)

13- Adana'ya uyum sağladın mı ?
Adana’ya uyum sağladım, çok güzel günlerim oldu Adana da. Ama en güzel gün şampiyonluk günüdür.

14- Son olarak Adanaspor taraftarlarına neler söylemek istersin ?
Deli olsunlar çıldırsınlar bunu bize yansıtsınlar.

1 yorum:

  1. biz de çok seviyoruz İzzet'i,
    her taraftarın takımıda görmeyi arzuladığı, sürekli koşan, çabalayan, hiç yılmayan, gücünün sonuna kadar mücadele eden bir futbolcu.

    ayrıca röportajdaki inancı ve güveni de çok güzel.

    Teşekkürler "Adanasporlu"(kendisinin de söylediği gibi) İzzet!

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.