13 Nisan 2010 Salı

TSL 29. Hafta Panorama

Lig'de son 5 haftaya girilirken heyecan ve üzüntüyü bir arada yaşıyorum. Ligin alt ve üst sıralarında yaşanan heyecan beni sevindirirken, ligin bitmesi beni üzüyor...

Haftaya lider giren Bursaspor, Doll'un takımı Gençlerbirliği ile deplasmanda golsüz berabere kalarak rakiplerinin iştahını kabarttı. Fenerbahçe bu hafta bay geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı ve Bursaspor ile arada ki puan farkını bire indirdi. Haftanın diğer kazançlı takımı ise Galatasaray oldu. Protestolar arasında rahat bir oyunla Diyarbakır'ı farklı geçen Cim Bom, yeniden şampiyonluk yarışına dahil oldu. Beşiktaş kendi sahasında Trabzon ile golsüz berabere kaldı ve psikolojik olarak yarışın biraz gerisinde kaldı.

Lig'de kalması hemen hemen mucizelere bağlı olan Denizlispor, son haftaların formda takımı Eskişehir'i son dakika golüyle yenerek umutlarını devam ettirdi. Diyarbakır haftayı zararla kapattı. Hem aldığı farklı mağlubiyet, hem de sakatlıklar onları ilerleyen haftalar için zorlayacak. Sivas, haftanın kapanış maçında da berabere kalarak üst üste üçüncü beraberliğini almış oldu. Lig'de kalma adına en avantajlı takım konumundalar. Önümüzde ki haftayı bay geçecekler ve hanelerine 3 puan yazılacak. Manisaspor'u artık küme düşme adayı olarak görmüyorum. Onlarda bu hafta yine berabere kaldılar ve bir bir puanları toplamaya devam ettiler.

Lig'de bu hafta toplamda 16 gol atıldı. 3 iç saha galibiyeti, 1 deplasman galibiyeti ve 4 beraberlik alındı. TSL 29. haftanın toplu sonuçlarına ve puan durumuna buradan bakabilirsiniz.

Haftanın Takımı: Galatasaray
Haftanın Teknik Direktörü: Frank Rijkaard
Haftanın Futbolcusu: Milan Baros

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.