24 Mayıs 2010 Pazartesi

Ziya Doğan Başarısı {Altay:2 Konyaspor:2}


Maçlar başlamadan önce takımlarla ilgili yazdığım yazılarda, Konyaspor'un bu takımlar arasında en az şansa sahip olduğunu yazmıştım. Bunun yanında tecrübeli oldukları için ve Ziya Doğan faktörünüde eklediğim zaman yinede Süper Lig'e yükselme ihtimallerinin en az diğer takımlar kadar olduğunu yazmıştım..

Konyaspor'un yükselme grubunda gösterdiği performans Ziya Doğan sayesinde gerçekleşmiştir. Oynadığı üç maçtada Ziya hocanın oyun anlayışı, oyuncu değişiklikleri Konyaspor'u Süper Lig'e çıkarttı. Adanaspor maçında ikinci yarı oyuna aldığı Ufukhan, Adanaspor'u demoralize eden ikinci golü atan oyuncuydu. Aynı şekilde dün yine oyunun ikinci yarısında oyuna aldığı Ramazan, takımın attığı iki golün sahibiydi.. Özellikle Ramazan'ın attığı ikinci gol muhteşemdi.

Burada söylemek istediğim şey; Konyaspor Süper Lig'e yükseldiyse, Ziya Doğan sayesinde yükselmiştir. Bir teknik direktörün takıma katkısını tartışanlar, oturup Konyaspor'un bu üç maçını çok dikkatlice izlesinler. Takıma nasıl olumlu yönde çok büyük katkılar yaptığını göreceksiniz. Aynı şekilde Altay teknik direktörü Güvenç Kurtar'ın da, dünkü maçta olumsuz yönde nasıl hamleler yaptığını gördük.. Skor 1-0 iken takımın en iyi oynayan ve rakibin üzerine gelmeye başladığı anlarda, elindeki kontra atak oyuncusu olan ve Konyaspor savunmasını perişan eden Musa Sinan Yılmazer'i oyundan alarak çok büyük bir hata yaptı. Maç boyunca sağ kanattan takımını sürekli ileriye taşıyan, rakip savunmayı darmadağın eden bu oyuncuyu oyundan aldı. Neyse konuyu fazla dağıtmadan toprlayalım..

Konyaspor'lu futbolcuları, takıma çok iyi destek veren taraftarları, yönetim kurulunu ve tabiki Ziya Doğan'ı tebrik ediyorum. Süper Lig'de başarılar Konyaspor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.