29 Aralık 2010 Çarşamba

Arsenal Seriyi Sürdürür



CHELSEA – BOLTON


Chelsea ligde son 6 maçında hiç galibiyet alamadı ve ligde ilk sıralardan uzaklaşmaya başladı. Ancoletti için bu maçın son şans olduğu konuşuluyor. Son lig maçında Arsenal karşısında izlediğim mavileri hiç beğenmedim. Savunmada inanılmaz basit hatalar yaptılar. Ayrıca hücum hattında da etkili olamadılar. Bolton bu yıl çok iyi bir sezon geçiriyor. Özellikle hücum hattında çok etkili oyunculara sahip olmaları bu başarıyı getiriyor. Tecrübeli oyuncu Davies önderliğinde bu maçta gol bulabileceklerini düşünüyorum. Chelsea’de kazanmak için açık oynayacaktır. Gollü bir 90 dakika izleriz.

Tahmin: ÜST ------------- G: 8/10

WİGAN – ARSENAL

Arsenal yıllardır özlemini çektiği şampiyonluğa bence bu yıl ulaşabilir. Wenger futbolcularının bunu başarabileceğini onlara iyice aşılamış görünüyor. Son maçta Chelsea karşısındaki iştahları görülmeye değerdi. Wigan ise ligde son 3 maçtır kaybetmiyor. Son lig maçında deplasmanda Wolwes’i mağlup etmeyi başardılar. İki takım arasında oynanan son 12 maçın 10’unu kazanan Arsenal’in, hedefine bir adım daha yaklaşabilmesi için bu tür maçlarda hata yapmaması lazım. Manchester’in, Bırmıngham deplasmanında puan kaybettiği haftada Arsenal hata yapmayacaktır.

Tahmin: Arsenal Kazanır ------------- G: 9/10

LİVERPOOL – WOLWES

Liverpool tam 14 gündür maç yapmıyor. Yoğun kar yağışları sebebiyle bir çok maçı ertelenen kırmızılar, en son maçını 15 Aralıkta Avrupa liginde Utrecht ile yapmıştı. Bu süreçte kaptan Gerrard tam anlamıyla sakatlıktan kurtuldu ve bu maçta ilk 11’de oynayabilecek düzeye geldi. Wolwes ligde son 8 maçında 6 kez mağlup oldu. Son olarak kendi sahasında Wigan’a yenildi. Tam 14 gündür maç yapmayan ve galibiyete aç olan Liverpool, kısıtlı kadrosu olan ve 3. günde 2. maçına çıkacak olan Wolwes karşısında farka koşacağını düşünüyorum.

Tahmin: Handikaplı Liverpool ----------- G: 9/10

Mesut TOK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.