19 Aralık 2010 Pazar

Günün Kuponu {19 Aralık Pazar}

LEVERKUSEN-FREİGBURG


Leverkusen çok iyi bir grafik yakaladı. Son 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik aldılar ve hiç mağlup olmadılar. Freigburg ise sürekli iniş çıkışlar yakalayan bir takım. Son iki maçlarını kazandılar. Ancak bu maçta takımın en önemli oyuncusu Cisse (13 gol) sarı kart cezası sebebiyle oynayamayacak. Leverkusen kendi sahasında kazanıp seriyi devam ettirir.

Tahmin: Leverkusen kazanır --------- G: 9/10

STUTGART-B.MÜNİH

Bayern için artık ligde seri galibiyetler alma zamanı geldi. Deplasmanlarda son 7 maçında sadece 1 kez kazanabildiler. Stutgart ise bu sezon ikinci kez teknik direktörlük değişikliğine gitti. Bruno Labbadi yönetiminde hafta arası Odense’yi 5-1 mağlup ettiler. Bayern önünde de galibiyet için oynayacaklar. İki takımında 3 puana ihtiyacı var. Kazanmak için oynayacak iki takımın maçında Üst sonucunun çıkması muhtemel.

Tahmin: 2.5 Üstü --------- G: 8/10

OSASUNA-ZARAGOZA

Osasuna’yı en son geçen haftaki Valencia maçında izlemiştim. 3-1 geriye düşmelerine rağmen maçtan kopmayıp sahadan beraberlikle ayrılmayı başardılar. Bu beraberliğin ardından Zaragoza engelinide aşma amacında. Zaragoza ise son galibiyetini 6 hafta önce elde edebildi. Son 3 deplasman maçından da 1-1 beraberlikle ayrıldı. Osasuna kendi sahasında son 3 maçtır gol yemeden kazanıyor. Zaragoza karşısında da onlara güvenebiliriz.

Tahmin: Osasuna kazanır ---------- G: 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.