22 Aralık 2010 Çarşamba

Lyon Çok Formda


ARLES NİCE (ALT - G: 8/10)


Arles ligde son sırada bulunuyor. Oynadıkları 18 maçta sadece 1 kez kazanabildiler. O galibiyette Lyon’a karşı, çamurlu sahada almışlardı. Nice ise ligin orta sıra ile alt sıra arasında gidip gelen bir takım. Son 4 maçtır kaybetmediler. Ancak bu maçların üçü berabere bitti. Nice takımının genel karakteristik özelliği az gol atıp, az gol yemesi. Son 6 maçında sadece 3 gol atıp, 4 gol yediler. Arles’te zaten gol yollarında sıkıntılı bir takım. Onlarda son 6 maçta sadece 3 gol atabildiler. Beraberliğin ağır bastığı karşılaşmada ALT tercihi güvenilir kuponlarda yer alabilir.



CAEN-RENNES (0,2 – G: 9/10)

Caen lige iyi başlamasına rağmen son 10 haftada hiç galibiyet alamadı. Ayrıca bu maçların yedisinde sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Rennes ise ligde 3. Sırada bulunuyor. Son maçında kendi sahasında Valenciennes’i tek golle geçtiler. Rennes yenilmesi çok zor bir ekip., çok iyi savunma yapıyorlar. Ligin 11 golle en az gol yiyen ekibi durumunda. Haftalardır kazanamayan Caen deplasmanında da kaybedeceklerine inanmıyorum. Ancak oranı yetersiz bulanlar ALT tercihinede yönelebilirler. Zira Rennes son 6 maçında sadece 4 gol atıp, 3 gol yedi.



LYON-AUXERRE (1 – G: 8/10)

Lyon sezon başında şampiyonlar ligine odakllandığı için ligi biraz boşladı. Ancak son 6 maçta aldığı 4 galibiyetle 4. Sıraya kadar yükseldi ve liderle arasındaki puan farkını bire indirdi. Auxerre ise hem lig, hemde şampiyonlar liginde oynamanın zorluğunu yaşadı. Yinede bu süreçte beraberlikler alarak maçlardan puanla ayrılmayı başardılar. Bu maç öncesi takımda yine çok önemli eksikler bulunuyor. Hengbart, Pedretti, Traore, N’Dinga ve Jelen bu akşam forma giyemeyecekler. Lyon’un eksik rakibi karşısında yükselişinin devam edeceğini ve sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum.



NANCY-PSG (İY-0 – G: 6/10)

PSG ligde inanılmaz bir yükseliş içerisinde. Ligde oynadıkları son 8 maçta hiç mağlup olmadılar ve 2. sıraya kadar yükseldiler. Son maçlarında Monaco karşısında konsantrasyon kaybı yaşadıkları için sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldılar. Nancy ise haftasonunu maç yapmadan geçirmişti. Onlarda üst üste aldıkları 2 mağlubiyetten sonra, son 4 haftada topladıkları 8 puanla biraz olsun nefes almış oldular. Maçın ortada olduğunu ve beraberliğin ağır bastığını düşünüyorum. Özellikle ilk yarıda eşitliğin bozulacağını sanmıyorum. İdeal kuponlarda ilk yarı beraberliği denenebilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.