20 Aralık 2010 Pazartesi

Manchester'da Fazla Gol Olmaz


Yoğun ar yağışları nedeniyle birçok maçın iptal edildiği Premier ligde, bu gece oynanacak Man.City-Everton maçından 3 gol sesi çıkacağını düşünmüyorum.

Setubal-Sporting Lizbon (2---G: 6/10)

Setubal, Portekiz liginde 14. sırada bulunuyor. İstikrarsız sonuçlar alan vasat bir takım. Lizbon ise bu sezon Avrupa liginde gayet iyi gidiyor. Ligde ise 3. sırada bulunuyor. Son sekiz maçında sadece bir kez mağlup oldu. Setubal deplasmanında da kazanıp üst sıralara iyice yaklaşma amacındalar. Lizbon'un bugünün kısır programında iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.

Man.City-Everton (ALT---G: 7/10)

Man.City son dokuz maçtır kaybetmedi. Bu maçı kazandıkları takdirde ligde maç fazlasıylada olsa liderliğe yükselecekler. Takımda Tevez'in oynayıp oynayamayacağı belli değil. Everton ise ligde bir türlü istediği seri galibiyetleri alamadı. Son iki maçında Chelsea ve Wigan ile berabere kaldı. Everton'da bu maçta takımın kilit oyuncularından Arteta cezası nedeniyle forma giyemeyecek. İki takım arasında oynanan son 6 maçta Everton 5 kez kazandı. Man.City galibiyeti beklesemde, olası Everton sürprizini düşünerek Alt oynamayı daha mantıklı buluyorum.

Santander-Hercules (TGS.2-3--- G: 6/10)

Santander geçen hafta Mallorca deplasmanında kazanarak herkesi şaşırttı. O maçta birazda şansa kazandılar diyebiliriz. Mallorrca maç boyunca çok net fırstları harcamıştı. Hercules ise kendi sahasında etkili, deplasmanda ise pasif bir futbol sergiliyor. Bu maçta sonuç bahisine girmenin riskli olduğunu düşünüyorum. Toplam gol sayısı 2-3 en ideal seçim gibi duruyor.

Bol Şanslar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.