28 Aralık 2010 Salı

Tevez'li City Affetmez


MAN.CİTY - ASTON VİLLA

City kendi sahasında Everton’a yenildikten sonra , gittiği Newcastle deplasmanından 3 puanla döndü. Tevez’in etkili oyunu ve attığı 2 gol bu galibiyetin gelmesini sağladı. Aston Villa ise bir türlü istediği sonuçları alamıyor. Tam 4 maç üst üste kaybettikten sonra kendi sahasında West Brom’u mağlup ederek galibiyet özlemine son vermişti. Tam toparlanacaklar diye düşündüğüm süreçte bu kezde kendi sahalarında Tottenham’a kaybettiler. Takımın önemli isimlerinden Ashley Young kesin olarak bu maçta yok. Heskey’nin durumu ise belli değil. City’de önemli eksiklik bulunmuyor. Man.City, Newcastle deplasmanında aldığı galibiyeti anlamlı hale getirebilmesi için kazanması gerekiyor.

Tahmin: Man.City Kazanır ------------ G: 9/10  (Tam İsabet)

STOKE – FULHAM

Stoke City aslında son 7 maçtır çok iyi performans sergiliyor. Üç maç süt üste kazandıktan sonraki, üç maçlık seride iki beraberlik 1 mağlubiyet aldılar. Ancak bu süreçteki beraberlikler Wigan deplasmanı ve Man. City maçlarıydı. Mağlup olduğu maç ise Blackpool maçıydı. O maça fazla konsantre olamadıkları için kaybetmişlerdi. Son maçında ise Blackburn deplasmanında kazanarak gücünü gösterdi. Fulham ise geçen yılı mumla aratır duruma geldi. Ancak bunun en büyük nedeni Zamora ve Dembele gibi takımın en önemli iki golcüsünün sakatlığı oldu. Bu oyuncular bu maçtada forma giyemeyecek. Stoke galibiyet için fazlasıyla favori.

Tahmin: Stoke Kazanır ----------- 7/10  (Karavana)

TOTTENHAM – NEWCASTLE UTD

Tottenham bu yıl harika bir sezon geçirdi. Şampiyonlar liginde gruptan lider çıkan Tottenham, ligde de 5. sırada bulunuyor. Ligde son 8 haftadır hiç mağlup olmayan Tottenham, son olarak Pazar akşamı Villa deplasmanında Van der Vaart’ın attığı 2 golle galip gelmeyi başardı. Newcastle ise bu sezon Premier ligin en istikrarsız takımlarından biri durumunda. İyi bir kadro kaliteleri olmalarına rağmen istikrarlı sonuçlar alamıyor. Bu maçtada Tottenham deplasmanında şanslarının az olduğunu düşünüyorum. Ancak yinede onları karşıma alamıyorum. Nerede ne yapacakları belli olmaz. Bu yüzden Üst tercihi en mantıklı seçenek gibi görünüyor. Her iki takımında gol atacağını düşünüyorum.

Tahmin: ÜST ------------ G: 8/10  (Karavana)

BIRMINGHAM – MAN.UTD

Bırmıngham geçtiğimiz Pazar günü oynayacağı Everton maçı ertelenmişti. Manchester’a göre daha dinlenmiş bir şekilde maça çıkacaklar. Bırmıngham aynı geçen sezonki gibi az gol yiyip, az gol atan ve maçlarının çoğunu berabere bitiren bir takım. Manchester ligde hiç mağlubiyet almadı. Son olarak kendi sahasında Sunderland’ı, bu yıl harika bir sezon geçiren Berbatov’un golleriyle mağlup etti. Bırmıngham deplasmanında da galibiyet serisini sürdürecektir. Ancak, Bırmıngham’ın kendi sahasında iyi kapandığını ve rakibi kilitlediğini düşünürsek ilk yarı 0 ve ALT seçenekleride değerlendirilebilir.

Tahmin: Man.Utd Kazanır -------------- G: 8/10  (Karavana)

Tahmin: ALT ------------- G: 8/10  (Tam İsabet)

Tahmin: İY-0 ------------- G: 7/10  (Tam İsabet)

Mesut TOK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.