18 Şubat 2010 Perşembe

Atl.Madrid-G.Saray {Maça Doğru}

Atl.Madrid-Galatasaray, Avrupa Kupası 2. tur ilk maçı bu gece saat 22.05'te oynanacak. Yine bildiğimiz eksiklerle İspanya'ya gitti takımımız. Bu maç için Rijkaard takımı Antalya'da kampa alarak, oyuncularımızı en iyi şekilde hazırladı. Ayrıca Rijkaard, dün yaptığı basın toplantısında santrafor sorununu çözdüğünü dile getirdi. Bu açıklama bizleri biraz rahatlatmış olsa da, endişelerimizi ortadan kaldırmadı. Ancak, sonuçta ne olursa olsun Galatasaray takımı sahaya en iyi 11 futbolcusuyla çıkıp, en iyi şekilde mücadele edecektir. Bundan hiç birimizin şüphesi olmasın.

Rakip Madrid'e baktığımız zaman çok istikrarsız, nerede ne yapacağı belli olmayan bir takım görüntüsünde. Kadrosunda bir çok yıldız futbolcu bulunuyor ancak bir istikrar sorunu yaşıyorlar. Hafta sonu Barcelona karşısında 2-1 kazandı ve İspanya'da kral ilan edildi. Şu an inanılmaz bir rehavet içerisinde oldukları kesin. Kuşkusuz bu bizim için bir avantaj. Ama ne olursa olsun Aguero, Forlan, Simao ve Reyes gibi çok tecrübeli ve kaliteli oyuncuların ne yapacağı hiç belli olmaz.

Bugün sahaya çıkacak futbolcularımıza sonsuz güvenim var. En iyi şekilde mücadele ederek, en azından bir gol bularak ikinci maça avantajlı bir skor elde etmemiz lazım. Atl. Madrid'in savunmasını göz önüne alırsak, her ne kadar bir golcü sıkıntısı çeksekte o savunmaya en azından bir gol atacağımızı düşünüyorum. Kayseri maçındaki savunma oyunumuz ile Antalya maçındaki hücum oyunumuzu birleştirebilirsek, turu burada bile bitirebiliriz. Yolun açık olsun Galatasaray'ım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.