19 Şubat 2010 Cuma

Yolu Yarıladık {Atl.Madrid:1 G.Saray:1}

Şu D-Smart zamazingosunu, sırf Avrupa maçlarımızı seyredebilmek için almıştım. Aylık para ödemeye son diye reklamlar yaparak kendini kabul ettiren bu platformun, koyduğu ambargo yüzünden maçımızı seyredemedim. Türkiye'de maç izlemek adeta bir işkence. Dünyanın başka bir ülkesinde böyle bir uygulama bulamazsınız. Sırf Avrupa maçlarını izleyebilmek için bu paketi alıyorsunuz, fakat bir süre sonra "Euro Futbol"  adında yeni bir kanal açıyorlar ve maçları bu kanalda şifreli olarak yayınlıyorlar. Madem belli bir ücret karşılığında maçları pazarlamak istiyorsunuz, o zaman bunu neden en başta belirtmiyorsunuz. Bu resmen tüketiciyle dalga geçmektir, sahtekarlık ve hatta dolandırıcılıktır... Bu platforma olan sinirim hala geçmedi. Maçı izleyemediğim için çok üzgünüm. Neyse daha fazla devam edersem bu blog da hiç kullanmak istemediğim bir üslüpta yazmaya başlayacağım.

Maç hakkında Uğur Meleke ile Mehmet Demirkol'un yazılarını okudum. Ayrıca Sportif Cümleler, PC Lion, Artemio Franchi ve Tardını Büfe bloglarında ki maç yazılarını okudum. Genel düşünce, iyi futbol oynayamasakta alınan skorun iyi bir avantaj olduğu yönünde. Ayrıca savunma hattının iyi bir maç çıkarttığını, Mustafa, Mehmet ve Elano'nun iyi mücadele ettiğini, özellikle ikinci yarıda Keita ve Arda'nın da iyi oynadığını yazmış çoğu arkadaş. Hatta Leo'nun sezonun en iyi maçını çıkarttığını bile yazmışlar. Yani Sportif Cümleler blogunun yazarı sevgili Burak bile, Leo'yu övmüş. Artık gerisini siz düşünün...

Avrupa maçlarında deplasmanda alınan gollü beraberliğin ne kadar büyük bir avantaj olduğunu hepimiz biliyoruz. Kaldı ki bu beraberlik ne durumda olursa olsun, İspanya'nın en güçlü takımlarından biri olan Atl. Madrid karşısında alınmış. Haftaya rövanş maçında, Atletico karşısında turu geçebileceğimiz skoru alacağımızdan şüphem yok. Sonuçta ikinci maçta ilk önce gol atması gereken biz değiliz. Kontrollü bir oyun oynayarak bu turu geçeceğiz. Dün gece Calderon'da aslanlar gibi mücadele eden bütün oyuncularımızı yürekten kutluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.