16 Şubat 2010 Salı

Yeni Lider G.Saray {TSL 21. Hafta Panorama}

TSL'de 22. hafta sonunda yeni lider Galatasaray oldu. Sarı Kırmızılı ekip, bu haftayı bay geçerek 3 puanı masa başında aldı. Fenerbahçe'nin de üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrası Galatasaray, 15 hafta aradan sonra yeniden liderliğe yükseldi. Gaziantep deplasmanına giden Beşiktaş ise sahadan 2-0 mağlup ayrılarak çok büyük bir yara aldı. Haftanın en zevkli karşılaşması ise dün Bursa'da oynandı. Heyecan dolu maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından iki takımda ne ileri, nede geri gitti. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Denizlispor sahasında Kayserispor'u yenerek Lig'de kalma umutlarını sürdürdü. TSL'de bu hafta toplamda sadece 18 gol atıldı. Ayrıca 2 iç saha galibiyeti, 4 beraberlik ve 2 deplasman galibiyeti alındı.

TSL 21. Hafta Toplu Sonuçlarına ve Puan Durumuna Buradan Bakabilirsiniz.

Haftanın Takımı: Gaziantepspor
İkinci yarıya pekte iyi başlayamayan Gaziantepspor, iyi futbol sergilediği maçta Beşiktaş'ı 2-0 yenmeyi başardı. Sergilediği iyi futbol ve mücadele sonucu maçı kazanmayı hak eden Gaziantepspor, bu haftanın öne çıkan takımı oldu.

Haftanın Teknik Direktörü: Couceıro {Gaziantepspor}
Couceıro, saha içerisinde sürekli değişkenlik gösteren bir sistem uygulatıyor. İleride Julio Cesar, Ivan De Souza ve Olcan sürekli yer değiştirerek Beşiktaş savunmasını iyice karıştırdı. Uygulamaya çalıştığı sistemde başarılı olan Coucerıo bu hafta yaptıklarıyla öne çıkmayı başardı.

Haftanın Futbolcusu: Promise İsaac {Manisaspor}
İsaac, Fenerbahçe karşısında sergilediği futbolla herkesin beğenisini kazandı. Attığı 2 golle takımına katkı sağlayan İsaac haftanın öne çıkan futbolcusu oldu. Özellikle attığı ikinci gol çok güzeldi.

Haftanın Golleri: Erkan Zengin & Adem Sarı {Eskişehirspor}
Antalyaspor karşısında 1-0 geriden gelerek maçı 2-1 kazanmayı başaran Eskişehirspor'un gollleri görülmeye değerdi. Erkan ve Adem attıkları gollerle hem galibiyeti getirdiler, hemde haftanın en güzel gollerini attılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.