30 Mart 2010 Salı

TSL 27. Hafta Panorama

Haftanın açılış maçında lider Bursaspor, tam 11 hafta aradan sonra ilk kez mağlup oldu. İBB karşısında taraftar desteğinide arkasına alan timsahlar, sahadan 2-1 mağlup ayrılmalarına rağmen en yakın rakibinin 5 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Son haftaların etkili takımı Eskişehirspor, bir sürprizde Beşiktaş'a yapma niyetindeydi. 2-0 öne geçmelerine rağmen maçı kaybettiler. Kartalın bu geri dönüşü gerçektende takdire şayandı. Haftanın en önemli maçında gülen taraf Fenerbahçe oldu. Pozisyon açısından kısır geçen maçta, Leo'nun büyük hatası sonucunda Selçuk'un golüyle maçı kazanmayı başardılar. Haftanın kapanış maçında ise, 15 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor Ariza engeline takıldı. 90. dakikada Makukula'nın attığı gol sonucu kazanan Kayserispor oldu.

Alt sıralarda ise durum yavaş yavaş netleşmeye başladı diyebiliriz. Gol düellosuna sahne olan maçta Denizlispor, Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Bu beraberlik sonrası horozların umutları iyice azaldı. Diyarbakır ise bu hafta Gençlerbirliği deplasmanında 1-0 mağlup oldu ve tehlike bölgesinde kalmaya devam etti. Yeni teknik direktörü Mesut Bakkal yönetiminde ilk maçına çıkan Sivasspor, beraberliği son dakikada attığı golle kurtardı. Kim bilir, belkide o gol Sivas'ı lig de tutacak. Manisaspor ise son haftalarda rehavete giren Antalya karşısında 1 puan alarak haftayı puanla kapattı ve biraz rahatladı.

Lig de bu hatfa 8 maçta, 21 gol atıldı. 4 iç saha galibiyeti, 2 deplasman galibiyeti ve 2 beraberlik alındı. TSL 27 hafta toplu sonuçlarına ve puan durumuna buradan bakabilirsiniz.

Haftanın Takımı: Beşiktaş
Haftanın Teknik Direktörü: Mustafa Denizli
Haftanın Futbolcusu: Hasan Ali Durtuluk {İBB}

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.