7 Nisan 2010 Çarşamba

TSL 28. Hafta Panorama

Lider Bursaspor kendi sahasında ağırladığı Antalya karşısında kötü oynamasına rağmen kazanmayı başardı. Bursa'nın gollerini, golcü olmayan golcüler İvankov ve Ömer kaydetti. Bu ikili bu sezon toplamda 8 gole ulaştı. Fenerbahçe, zorlu geçmesini beklediğim maçta fazla zorlanmadı açıkçası. Kayseri karşısında 2-0 kazanarak haftayı kayıpsız geçti.  Haftanın en zevksiz maçı Ankara'da oynandı. Beşiktaş kendisi gibi defansif ağırlıklı oyun oynayan Ankaragücü deplasmanında gol bulamayınca sahadan bir puanla ayrıldı. Haftanın kapanış maçında Galatasaray, Sivas deplasmanında son dakika da yediği gol sonucu sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Galatasaray bu sonuçla şampiyonluk yarışının epey bir gerisinde kalmış oldu.

Ligin alt sıralarında bu hafta hiç bir takım maç kazanamadı. Denizlispor öne geçtiği maçta İBB karşısında 3-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Denizlispor'un umutları iyice azalmış oldu. Diyarbakır'da bu haftayı puansız kapatan bir başka ekipti. Jorge'yi tutamayan Diyarbakır tehlike bölgesinin içinde kalmaya devam etti. Sivasspor, iki haftadır son dakikalarda attığı gollerle mağlubiyetlerden kurtuluyor. Bu hafta Sivas'ın kurtarıcısı Mehmet Yıldız oldu. Manisa'da, bu hafta berabere kalan takımlardandı. Gençlerbirliği karşısında bir puan alarak Diyarbakır'ın da kaybetmesi sonucu arada ki puan farkını bir puan daha arttırmış oldu.

Lig'de bu hafta toplam 17 gol atıldı. 4 iç saha galibiyeti, 2 beraberlik ve 1 deplasman galibiyeti alındı. 28. haftanın toplu sonuçlarına ve puan durumuna buradan bakabilirsiniz.

Haftanın Takımı: G.Antepspor
Haftanın Teknik Direktörü: Couceiro {G.Antepspor}
Haftanın Futbolcusu: Jorgınho {G.Antepspor}

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.