21 Nisan 2010 Çarşamba

TSL 30. Hafta Panaroma

Bu hafta yine çok heyecanlı ve hararetli bir haftayı geride bıraktık. Artık bitime sadece 4 hafta kaldı. Haftaya lider giren Bursaspor, Gaziantep’i inançlarıyla 2-0 yendiler. Attıkları iki gol isteklerini ve inançlarını gösterir nitelikteydi. Haftanın en önemli maçı Saraçoğlu’n da oynandı. Alex ile golü bulan ve bu gol sayesinde kazanan Fenerbahçe 3 puanın sahibi oldu. Ancak bu maçta oynanan futboldan çok, hakem konuşuldu. Biz hakem konuşmayacağız. Hakemlerle işimiz olmaz, biz futbolumuzun güzelliklerini görmeye devam edeceğiz. Bursa ve Fenerbahçe’nin arkasında kalan Galatasaray, haftayı 3 puanla kapattı. Manisa deplasmanında skor olarak olmasa da, bence oyun olarak çok rahat bir galibiyet elde ettiler ve son 4 haftaya hedefleri olan bir takım olarak girdiler.

Küme düşme hattında ki mücadele de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Denizlispor bu hafta Antalya deplasmanın da mağlup oldu. Diyarbakır ise Kayserispor karşısında farklı mağlup olarak şansını iyice azalttı. Sivas bu hafta bay olduğu için 3 puanı hanesine yazdırdı. Manisa kendi evinde Galatasaray’a mağlup oldu ve tam olarak rahatlamadı. Sivas ve Manisa 30 puan da, Diyarbakır 24 puanda bulunuyor. Diyarbakır’ın bay geçeceği hafta olduğunu da hatırlatalım. Kasımpaşa ve Ankaragücü ise Diyarbakır’ın kaybetmesi üzerine lig de kalmayı garantilediler.

Lig’de bu hafta toplam 22 gol atılırken, 5 ev sahibi galibiyeti, 2 deplasman galibiyeti alındı. 30. hafta toplu sonuçlarına ve puan durumuna buradan bakabilirsiniz.

Haftanın Takımı: Gençlerbirliği
Haftanın Teknik Direktörü: Thomas Doll
Haftanın Futbolcusu: Mustafa Pektemek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.