28 Nisan 2010 Çarşamba

TSL 31. Hafta Panaroma

Ligde uzun bir aradan sonra lider değişti. Galatasaray ile deplasmanda golsüz berabere kalan Bursaspor, liderliği Fenerbahçe'ye devretti. Haftanın, hatta belki sezonun en iyi maçında gol çıkmadı. Hem Galatasaray, hem Bursaspor sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu sonuç her iki takımada yaramadı. Fenerbahçe ise Kasımpaşa deplasmanında attığı tek golle galip gelerek liderliğe yükseldi. Ankaraspor maçı dışındaki son 7 maçında 6 galibiyet alan Fenerbahçe, bu galibiyetlerin 5 tanesinde sahadan 1-0'lık sonuçla ayrıldı. Geçen hafta derbiyi kaybeden Beşiktaş, küme düşmeme mücadelesi veren Sivas'ı yine yenemedi. Sivasspor bu sonuçla Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı 5. maçında da kaybetmemiş oldu.

Küme düşme hattındaki takımlardan Denizlispor, bu hafta Ankaragücü ile berabere kaldı ve resmen ligden düştü. Denizlispor hem şehir olarak, hem de o muhteşem zeminli stadıyla bu ligde olmayı hak ediyordu. Umarım en kısa sürede yeniden Süper ligde olurlar. Diyarbakırspor'un ilacı Ankaraspor oldu. Haftayı bay geçen Diyarbakır, ligde kalma umutlarını sürdürdü. Manisa bu hafta Kayseri deplasmanında kazanarak ligde kalmayı garantiledi. Manisa'nın da ligde kalmasına sevindim. Son 3 hafta Diyarbakır-Sivas yarışına sahne olacak.

Ligde bu hafta toplam 16 gol atıldı. Sadece Eskişehirspor kendi sahasında kazandı. Bunun yanında 4 deplasman galibiyeti, 3 beraberlik sonucu çıktı. TSL 31. hafta toplu sonuçlarına ve puan durumuna buradan bakabilirsiniz.

Haftanın Takımı: Sivasspor
Haftanın Teknik Direktörü: Mesut Bakkal
Haftanın Futbolcusu: İskender Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.