9 Temmuz 2010 Cuma

G.Antepspor & İsmael Sosa


TSL bu sezon tadına doyulmaz bir lig olacakmış gibi geliyor.. Yapılan transferlerde Quaresma, Dica, Cana ve Sosa öne çıkan isimler oldular.. Bu isimleri izlemek çok keyifli olacak.. Neyse konuyu dağıtmadan Antep'in Sosa transferi hakkında iki kelam edelim..

Sosa 23 yaşında. Arjantin Clasura'da kimilerine göre gol kralı, kimilerine göre değil.. İsmi daha önce Fenerbahçe ile anılmıştı.. Kendisinin hiç bir maçını izlemedim.. O yüzden nasıl bir futbolcu olduğu hakkında net şeyler söyleyemeyeceğim.. Ancak, bu oyuncunun ismini çok duydum.. Blog aleminden bazı arkadaşların yazılarını okudum.. Futbolculuğu hakkında da olumlu şeyler yazılmış.. TSL'ye ayrı bir renk katacağı kesin.. Gaziantepspor'un 3 milyona bu transferi gerçekleştirmesi büyük başarı.. Arjantin'in sıcağında kavrulmuş olan bu oyuncuyu 23 yaşında TSL'ye getirenleri kutluyorum.. Manisa'nın Dica'sı ile birlikte Antep'in Sosa'sını lig boyunca çok konuşacağımız kesin..

TSL çok daha keyifli hale gelmeye başlıyor.. Umarım diğer Anadolu takımlarımızda Dica ve Sosa gibi oyuncuları renklerine katarlar.. Bizlerde onların sayesinde kaliteli maçlar izleriz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.