2 Ekim 2010 Cumartesi

On Dakikalık Takım {Karabükspor:2 G.Saray:1}


Takım, maçın 45. saniyesinde verilen hatalı penaltı sonucu yenen gol sonrası maça şok bir başlangıç yaptı. Bu şoku atlatmayı düşünürken arkasından gelen ikinci gol, bizim için maçı o anda bitirdi... Bütün özet bu aslında. Daha fazla üstüne konuşmaya gerek yok. Eğer bir takım 10. dakikada 2-0 geriye düştüğü için maçtan kopuyorsa o takım hakkında bir şeyler söylemeye gerek yok zaten.

Hakemin verdiği hatalı penaltı buna sebep oldu diyenler çok fazla. Katılıyorum, penaltı kararı zaten hatalı. Ancak ne olursa olsun milyon dolarlık bir takımdan bahsediyoruz. Bir anadolu takımı 2-0 geriye düştükten sonra oyundan kopabilir. Ama Galatasaray takımının oyuncuları maçtan kopmamalı.

Futbolcularla birlikte maçtan kopan biride Rijkaard'dı. Bunu yaptığı saçma ve anlamsız değişikliklerden anlayabiliyoruz. Aslında Rijkaard'ı fazla eleştirmekte istemiyorum. Maç öncesi babasını kaybetmesi ruh halini bozmuştu. Bu yüzden O'nu eleştirmiyeceğim.

Şu maçtan sonra Arda ve Baros'un bu takım için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu ikili olsa belki yine maçı kaybedebilirdik. Ancak en azından Arda ve Baros 2-0'dan sonra maçtan kopmaz ve ellerinden geleni yapardı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.