7 Ocak 2011 Cuma

Asya Kupası Tahminlerim


KATAR-ÖZBEKİSTAN (1) (2.00)

Asya kupası bugün ev sahibi Katar'ın, Özbekistan ile yapacağı mücadele ile başlıyor. Ev sahibi Katar hazırlık maçlarında Mısır ve Estonya'yı mağlup edip, İran ile berabere kaldı ve G.Kore'ye mağlup oldu. Özbekistan ise turnuvaya Birleşik Arap Emierlikleriyle berabere grubu ilk 2 sırada bitirerek katıldı. Bu tarz turnuvaların ilk maçlarında ev sahibi ülkeler bir adım daha önde oluyor. Katar rakibine göre kadro bakımından üstün olmasada taraftar desteği ile bu maçı kazanabilir. Ev sahibi denenebilir.

----------------------------------------

KUVEYT-ÇİN (0) (2.80)

Kuveyt hazırlık maçlarıda dahil oynadığı son 10 maçta hiç mağlup olmadı. Turnuvaya çok iddialı hazırlanan takımların başında gelen Kuveyt, son hazırlık maçında Zambiya'yı 4-0 mağlup etmeyi başardı. Çin ise turnuvanın en tecrübeli ve güçlü takımlarından. Daha önce 4 kez yarı final, 2 kezde final oynamayı başardı. Aslında kadro kalitelerine baktığımızda Çin daha önde bir takım. Ancak grubun ilk maçı olması takımları temkinli oynamaya itecektir. Bu yüzden beraberlik denenebilir.
 
----------------------------------------

JAPONYA-ÜRDÜN (1) (1.15)

Asya Oyunları şampiyonu unvanı ile bu turnuvaya katılan Japonya grubun ilk maçında Ürdün karşısında net favori durumda. Ürdün eleme maçlarında İran'ın arkasında 2. olarak bu turnuvaya katılmaya hak kazandı. Japonya karşısında pek fazla şansları olduğunu düşünmüyorum. İddaa risk yönetimi bu maça alternatif bahisler açmadığı için maç sonucuna oynamak zorundayız.

Mesut TOK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.