7 Ocak 2011 Cuma

İngiltere FA Kupası Tahminlerim


ARSENAL-LEEDS UNITED (1H) (1.65)

Arsenal ligde son maçında Man.City ile golsüz berabere kaldı. Maçı kazanabilecek pozisyonları buldular, fakat maçın büyük bölümünde çok fazla üstün değillerdi. Leeds Unıted, Championship'te mücadele ediyor. Arsenal karşısında dayanabileceklerini sanmıyorum. Handikaplı 1 ve Üst tercihi değerlendirilebilir. Benim tercihim handikaplı 1 olacak.

----------------------------------------
 
BLACKBURN-QPR (1) (1.80)

Blackburn son lig maçında Liverpool'u 3-1 mağlup etti. Ligde istedikleri sıralardalar diyebiliriz. QPR ise Championship'te lider durumda bulunuyor. Fakat son 6 haftada 3 kez mağlup oldular. Blackburn kendi sahasında etkili futbol oynayan bir takım. Oranı çok cazip bulduğum için ev sahibini deneme taraftarıyım.
 
----------------------------------------

BOLTON-YORK (1H) (1.40)

Bolton benimde kazanmasını beklediğim Wigan maçında 1-1 berabere kalarak beni şaşırttı. Ancak yinede onlara güvenmeye devam edeceğim. York Konferans liginde 14. sırada bulunuyor. İki takım arasında kendi oynadıkları ligleri saymaz isek tam 3 lig bulunuyor. Bu kadar fazla güç farkının olduğu maçta handikaplı Bolton galibiyeti denenmeli.
 
----------------------------------------

MAN.UTD-LİVERPOOL (1) (1.45)

Manchester Unıted kendi sahasında hangi takımla oynarsa oynasın favoridir. Ancak Liverpool maçında 1.45 oran verilmesi Liverpool adına çok üzücü bir durum. Oranı bir kenara koyup takımların son dönemde gçsterdikleri performansa bakarsak, Man.Utd ağır favori olan takım. Liverpool için söyleyebilecek fazla birşey bulamıyorum. Dibe vurmuş durumdalar. Son lig maçında Blackburn maçında 3-1 mağlup oldular. Manchester kupada da yoluna dolu dizgin devam eder.

Mesut TOK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.