8 Ocak 2011 Cumartesi

Barcelona’da sıcak gelişme; Maxwell ve Puyol iyileşti


İspanya Kral Kupası’nda A.Bilbao’yu gol averajıyla (0-0, 1-1) eleyerek yoluna devam eden Barcelona’da, Deportivo deplasmanı öncesinde yüzler gülüyor.


Son lig maçında evinde Deportivo engelini 2-1’lik skorla aşan lider Barca’da eksikler de takıma döndü. Kupa maçında takımdaki yerini alamayan Puyol ve Maxwell’in sakatlıklarında olumlu gelişmenin olduğu ve iki futbolcunun da Deportivo deplasmanında büyük ihtimalle forma giyebileceği açıklandı.

Deportivo ise Kral Kupası randevusunda ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Cordoba karşısında adeta ecel terleri döktü. Özellikle hücum hattında çok etkisiz gözüken Deportivo, 86. dakikada yediği golle turu kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı. 89. dakikada Adrian’ın penaltı golü ve uzatmalarda aynı futbolcunun attığı iki gol giden turu geri getirdi. Deportivo’da orta sahanın önemli isimlerinden Juan Rodriguez cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Takımın en önemli orta saha oyuncusu Guardado ile golcüsü Riki’nin de sakatlıkları sürüyor. Urreta’nın durumu ise belirsiz.

Kaynak: Cantongo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.