1 Ocak 2011 Cumartesi

Manchester United Farklı Kazanır


WEST BROM - MAN.UTD (2h) (2.05)


West Brom ligde son 3 haftadır mağlup oldu. Son olarak kendi sahasında Blackburn karşısında 3-1 kaybetti. Ligin en çok gol yiyen ekiplerin biri durumunda. Manchester ise son lig maçında Bırmıngham deplasmanında son dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Ferguson maçın hakemini adeta topa tuttu. Bırmıngham’ın attığı golde hem faul, hem elle oynama ve ofsayt vardı. Manchester savunma problemleri yaşayan West Brom deplasmanında gollü bir galibiyet alacaktır.

LİVERPOOL – BOLTON (İY-0) (2.25)

Liverpool maçlarına yaptığımız hemen her tahmin havada kalıyor. Kırmızılar tam bir çöküş içerisinde. Roy Hodgson, takımın ismine yakışan futbolu oynatacak düzeyde değil. Liverpool’u sıradanlaştırıyor. Son maçında kendi sahasında haftalardır mağlup olan deplasman fakiri Wolwes’e bile mağlup oldular. Liverpool’un bu durumdan çıkması çok zor görünüyor. Bolton ise bu yıl beğendiğim takımlardan biri. Onları 3 gün önceki Chelsea maçında izledim. 1-0 kaybetmelerine rağmen net gol fırsatlarını harcadılar. Ayrıca yediikleri golde çok net ofsayt vardı. Ancak yinede Chelsea’nin ortadan yaptığı ataklarda çok çaresiz kaldılar. Maç sonucu için herhangi bir tahmin yapmak oldukça güç. Zira her iki takımda maçı kazanabilir. Benim düşüncem ilk yarıda eşitliğin bozulmayacağı yönünde.

MAN.CİTY – BLACKPOOL (ÜST) (1.35)

İngilteredeki bu ard arda maç yapma serisinden en karlı çıkan takım kuşkusuz Man.City oldu. Geniş kadrosunun faydasını gördü. Son lig maçında kendi sahasında çöküşteki Aston Villa’yı 4 golle geçtiler. Bu maçta ikisi penaltıdan olmak üzere 3 gol atan Balotelli maçın adamıydı. Blackpool için ne söylesem azdır. Premier lige bu yıl yükselen takım, oynadığı futbolla beni kendilerine hayran bıraktırdı. Son 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Blackpool son olarak kendi sahasında hiç yenilmeyen Sunderland’ı 2-0 mağlup etti. Blackpool bu maçta bir sürpriz yaparmı bilmem ama gol atacağına çok güveniyorum. Gollü bir maç bizleri bekliyor.

TOTTENHAM – FULHAM (1) (1.25)

Tottenham yoğun fikstürden Man.City ile birlikte en kazançlı çıkan takımdı. Bu dönemde deplasmanda Villa ve kendi sahasında Newcastle galibiyetleri aldı. Fulham ise haftalardır aradığı galibiyeti Stoke deplasmanında buldu. Bu karşılaşmada çok fazla şansları olduğunu düşünmüyorum. Londra derbisinde gülen taraf ev sahibi olacaktır.

Mesut TOK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.