2 Ocak 2011 Pazar

Old Firm'de Rangers Favori


GLASGOW RANGERS-CELTİC (1) (1.85)

Glasgow Rangers ligde Celtic'ten 2 maç daha az oynamasına rağmen, rakibinin sadece 1 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Rangers kötü hava koşulları sebebiyle geçtiğimiz hafta arasını maç yapmadan geçirmişti. Celtic ise hafta arası maç yaptı. Rakibine göre daha yorgun durumda. Old Firm'de genelde ev sahiplerinin galibiyetleri yaşanır. Ben bu maçtada Rangers'ın kazanacağını düşünüyorum. Celtic'e göre daha iyi bir takım olan Rangers galibiyete yakın.

CHELSEA-ASTON VİLLA (1h) (1.55)

Chelsea uzun süren galibiyet özlemini hafta arasında Bolton karşısında aldığı galibiyetle sonlandırdı. Her ne kadar attığı gol bariz ofsayt olsada, özellikle Lampard önderliğinde ikinci yarı üstün oynayan taraftı. Aston Villa ise dibe vurmuş durumda. Son 6 maçın 5 tanesinde mağlup oldular. Chelsea deplasmanında da şansları olduğunu düşünmüyorum. Şanssızlığını kıran Chelsea galibiyet serisini devam ettirir. Oran düşük olduğu için handikaplı galibiyetide denenebilir.

SEVİLLA-OSASUNA (1) (1.45)

Sevilla ligde üst üste 5 maç kazanamadı. Tam dibe vurmuş durumdayken lige ara verilmesi onlar adına çok iyi oldu. Bu arayı iyi değerlendirdiklerini düşünüyorum. Uzun bir aradan sonra taraftarları önünde mutlak galip gelmek için oynayacaklardır. Osasuna ise ligin orta sıra ekiplerinden. Deplasmanda hiç galip gelemediler. Takımda sakatlıkları devam eden Camunas, Ruper ve Pandiani'nin yanında savunmadan Monreal'de sakatlandı. Ayrıca Milli takımlara giden orta saha oyuncuları Masoud ve Nekounam'da bu maçta yoklar. Sevilla rakibini bu kadar eksik yakalamışken affetmez.

Mesut TOK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.