8 Ağustos 2011 Pazartesi

"Taraftarımız emin olsun"


Galatasaray’ın yeni transferi Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalar yaptı.

Muslera, çok büyük bir takıma geldiğini ve taraftarı mutlu etmek için elinden geleceğini ifade etti. Kariyerinde çok başarılar olduğunu vurgulayan Uruguaylı kaleci, Galatasaray'da kazanmak için mücadele edeceğini söyledi.

İşte Muslera'nın sarı kırmızılıların resmi internet sitesinde yer bulan röportajı...

Teknik direktör Fatih Terim’le, takım arkadaşlarınla tanıştın. Duygu ve düşüncelerini alabilir miyiz, neler söylemek istersin?

Çok büyük bir takıma geldim. Öncelikle burada Copa America’dan önce başlamak istediğimi belirtmeliyim. Sayın Fatih Terim ve Taffarel’le önceden tanışıp konuşmuştuk. Şu anda çok büyük bir takıma geldiğim için çok mutluyum.

Kariyerinde çok önemli başarılar var, tıpkı Galatasaray’ın tarihinde olduğu gibi. Bize hedeflerinden bahseder misin?

Kazanmak. Daha önce Lazio’da kupalar kazandım, milli takımla kupa kazandım. Galatasaray da her zaman sonuna kadar mücadele eden ve kazanmak için oynayan bir kulüp. Burada da gerek ligde, gerekse Avrupa kupalarında sonuna kadar kazanmak için mücadele edeceğim.

Copa America’da harikalar yarattın ve Galatasaraylı taraftarlar heyecanla izledi seni, sabırsızlıkla beklediler. Onlara nasıl bir mesaj göndermek istersin?

Öncelikle çok teşekkür ediyorum ilgileri için, beni sıcak karşılamalarından dolayı. Şundan emin olabilirler, sahada %100’ümü vereceğim. Kazanmak için, ailemi, takım arkadaşlarımı, kendimi ve taraftarlarımızı mutlu etmek için her şeyimi vereceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.