7 Eylül 2012 Cuma

Belçika 3 Puanla Başlar



102 AZERBAYCAN – İSRAİL (ALT) (6/10) (1.50)

Son birkaç yıldır Azerbaycan futbolunda hafif kıpırdanmalar başladı. Avrupa Ligi’nde Nefçi Bakü’nün geçen yıl şampiyonlar liginde önemli başarılara imza atan APOEL gibi güçlü bir takımı elemesi ülkede büyük bir sevinç yarattı. İsrail son yıllarda ki şampiyonalara katılma başarısı gösteremedi. Buna rağmen gruplarda özellikle kendi sahasında iyi performanslar sergiledi. Azerbaycan’ın her ne kadar gruptan çıkma şansı çok az olsa da, özellikle kendi sahasında oynayacağı maçlarda ekstra direnç göstermesini bekliyorum. İsrail’in de deplasmanlarda ki etkisiz futbolunu göz önüne aldığımızda, düşük skorlu bir sonuç çıkması muhtemel.

117 BULGARİSTAN – İTALYA (2) (1.50) (7/10)

Son Avrupa şampiyonasının bana göre en iyi futbolunu oynayan takımı olan İtalya, Dünya kupası eleme maçlarına eski gücünde olmayan Bulgaristan deplasmanında başlıyor. Teknik direktör Prandelli yönetiminde klasik futbolunun dışına çıkan İtalya grubun favorisi konumunda bulunuyor. Bulgaristan hem ülke futbolunda, hem de milli takımlarda düşüş içerisinde olan bir takım. İtalya’da Cassano ve Balotelli bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Buna rağmen İtalya’nın zayıf rakibi karşısında gruba iyi bir başlangıç yapmasını bekliyorum.

122 GALLER – BELÇİKA (2) (1.75) (6/10)

Birbirlerine denk sayılabilecek ekiplerin bulunduğu A grubunda, Belçika takımı da iddialı durumda. Geçen ay yaptıkları son hazırlık maçında Hollanda karşısında sergiledikleri iyi futbol ve aldıkları galibiyetle adeta rakiplerine gözdağı verdiler. Kadrosunda Kompany, Vermalen, Fellaini, Dembele, Hazard, Witsel, Mertens ve Lukaku gibi genç ve kaliteli yıldızlar bulunuyor. Grupta ki takımlar arasında en zayıf halka olan Galler’in güçlü rakibi karşısında işi oldukça zor olacaktır. Belçika bu maçları kayıpsız atlatmak zorunda. Kazanmalarını bekliyorum.

123 KOLOMBİYA – URUGUAY (KGVAR) (1.65) (7/10)

Güney Amerika elemelerinde Kolombiya şu anda 5. sırada bulunuyor. Falcao gibi önemli bir golcüye sahip olmalarına rağmen, şu ana kadar yıldız futbolcudan istedikleri verimi alamadılar. Uruguay ise grupta hayli iddialı bir konumunda bulunuyor. Şu ana kadar oynadıkları maçlarda mağlup olmadılar. İki takımda savunmada ciddi sıkıntılar yaşıyor. Kolombiya grupta oynadığı tüm maçlarda kalesinde gol görürken, Uruguay sadece bir maçta kalesini gole kapatabildi. Bir tarafta Falcao, diğer tarafta Suarez ve Cavani gibi önemli golcüler var. Gol yemekte de, atmakta da sıkıntı yaşamayan iki takımın karşılaşmasında KGVAR tercihi bizleri yanıltmayacak gibi duruyor.


Bahisanaliz - Mesut TOK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.