19 Eylül 2012 Çarşamba

Düello'da Galatasaray





207 BAYERN MÜNİH – VALENCİA (1) (1.25) (8/10)

Sezona Almanya süper kupasında Dortmund’u yenip kupayı alarak başlayan Münih, lige de çok hızlı başladı. Ligde oynadıkları 3 maçta tam 12 gol atarak adeta gövde gösterisi yaptılar. Takımda özellikle Müller’in performansı dikkat çekici. Valencia ise lige iyi başlangıç yapamayan ekiplerden. İlk 4 haftada galibiyet alamadılar. Son maçında ise Real Betis karşısında kazanmayı bildiler. Fakat oyun anlamında iyi olduklarını söylemek zor. Bayern Münih rakibine göre çok daha formda. İç saha avantajını da kullanarak rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum. Oranı düşük bulanlar handikaplı 1 seçimine yönelebilir.

210 CHELSEA – JUVENTUS (KGVAR) (1.65) (6/10)

Chelsea sezona oldukça görkemli bir başlangıç yaptı. İlk 3 maçta alınan galibiyetler ve oynanan iyi futbol dikkatleri çekti. Fakat ardından oynadıkları Atl.Madrid ve QPR maçlarında beklentilerin altında kaldılar. Özellikle milli maç arasından sonra oynadıkları QPR maçında bazı önemli oyuncuların yorgunluk problemi yaşadığını gördük. Kadro derinliği açısından sıkıntıları bulunan mavilerin ilerleyen haftalarda bu tip sorunları daha sık yaşamaları olası görülüyor. Juventus’ta tıpkı rakibi gibi lige iyi başladı. Oynadığı 3 maçı da kazandı ve bu maçlarda iyi futbol sergiledi. Her iki takımda hücum odaklı oyun anlayışına sahip. Bu nedenle sonuç tahminine girmektense gol bahislerini tercih etmek daha uygun olacaktır. Karşılıklı birer golün çıkma ihtimalini yüksek görüyorum.

212 MANCHESTER UTD. - GALATASARAY (KGVAR) (1.55) (7/10)

Lige Everton mağlubiyetiyle başlayan Manchester Utd. son 3 haftada oynadığı maçları kazanmayı bildi. Fakat özellikle Fulham ve Southampton maçlarında galibiyete ulaşmakta zorlandılar. Bu iki maçta da savunmada yapılan bireysel hatalar dikkat çekti. Ayrıca orta saha ve kalede de takımın sıkıntıları olduğu çok açık görüldü. Galatasaray ise lige iyi bir başlangıç yaptı ve liderliğe oturdu. Son Antalya maçında Amarabat’ın ilk yarıda ki etkili oyunuyla rahat bir galibiyet aldı. Fatih Terim bu karşılaşma öncesi kendi oyun anlayışlarıyla oynamaya devam edeceklerini dile getirdi. Bu demek oluyor ki Galatasaray yine hücum odaklı bir anlayışla sahada olacak. Bu durum temsilcimizin ligde oynadığı 4 maçın 3’ünde kalesinde gol gören Manchester’a karşı skor üretme ihtimalini arttırır. Manchester maçın favorisi ancak sanılandan kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum. Bu nedenle sonuç tahminine girmenin riskli olduğunu düşünüyorum. Saydığım etkenlerden dolayı KGVAR bahsi oldukça ideal bir seçim olacaktır.

217 GALATASARAY – SPARTAK MOSKOVA (1) (2.15) (7/10)

İddaa’nın yeni oyunu düello oran itibariyle dikkatimi çekti. Buradan zaman zaman fırsat maçları çıkarabiliriz. Bilindiği gibi Galatasaray, Manchester Utd. ile karşılaşacak. Spartak Moskova ise Barcelona ile karşılaşıyor. Galatasaray’ın hücum gücü yüksek bir takım olduğunu biliyoruz. Bu nedenle savunmada çok fazla bireysel hata yapan Manchester’a karşı skor üretme ihtimalini yüksek görüyorum. Sapartak Moskova’nın ise Barcelona deplasmanında işi daha zor olacaktır. Yüksek pas yüzdesiyle oynayan Barcelona karşısında pozisyon bulmakta zorlanacaklarını düşünüyorum. Galatasaray’a verilen oran gayet cezp edici. Bence denenmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.