23 Şubat 2010 Salı

Timsah Haftası {TSL 22. Hafta Panorama}

TSL'de bu hafta yine çok kritik mücadeleler oldu. Ligin üst sıralarında Beşiktaş-Galatasaray ve Fenerbahçe-Bursaspor maçları nefesleri kesti. Özellikle dün akşam oynanan maçta Bursaspor, 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 3-2 kazanarak şampiyonluk yarışına dahil oldu. Galatasaray ise derbide berabere kalmasına rağmen, iki puan farkla liderliğini sürdürdü. Son haftalarda müthiş bir futbol sergileyen Trabzonspor ise yine inanılmaz goller kaçırdığı maçta, İBB ile 0-0 berabere kalarak üst üste ikinci beraberliğini almış oldu.

Ligin alt sıralarında da heyecan sürüyor. Ligden düştü gözüyle bakılan Denizlispor, bu haftada kazanmaya devam etti. Geçen hafta Kayserispor'u mağlup eden horozlar, bu haftada Diyarbakırspor'u deplasmanda yenerek umutlarını sürdürdü. Alt sıraların bir diğer önemli maçında Sivasspor kendi sahasında Manisaspor'u tek golle geçerek ligde kalma yolunda çok önemli bir üç puanın sahibi oldu. TSL'de bu hafta yine 17 gol atıldı. Ayrıca 2 iç saha galibiyeti, 2 deplasman galibiyeti alınırken, 4 maç beraberlikle sonuçlandı.

TSL 22. Hafta Tolu Sonuçlarına ve Puan Durumuna Buradan Bakabilirsiniz


Haftanın Takımı: Bursaspor
Kadıköy'de 2-0 geriden gelerek maç kazanmak her takımın harcı değildir. Ancak dün akşam Bursaspor bunu gerçekleştirerek ne kadar güçlü bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi. Bursaspor'u tebrik ediyorum ve haftanın takımı olarak onları seçiyorum.

Haftanın Teknik Direktörü: Ertuğrul Sağlam {Bursaspor}
Ertuğrul Sağlam dün akşam ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle maçın kaderini değiştirdi. Takımının üç puanı almasında çok önemli bir rol oynayan Ertuğrul Sağlam'ı tebrik ediyorum.

Haftanın Oyuncusu: Ozan İpek {Bursaspor}
Onu izlerken gerçekten çok büyük bir keyif alıyorum. Ozan dün akşam özellikle ilk yarıda biraz etkisiz kalsada ikinci yarıda attığı iki golle galibiyeti getiren oyuncu oldu. Ozan'ı tebrik ediyorum.

Haftanın Golü: Andre Santos {Fenerbahçe}
Belki Fenerbahçe kaybetti ancak Santos'un attığı gol gerçekten çok klas bir goldü. Vedersonun şutuna  topuğuyla müdahale ederek çok şık bir gol atan Santos, bu haftanın en güzel golünü atmış oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.