27 Temmuz 2010 Salı

G.Saray'ın 87/88 Jenerasyonu Adanaspor'da Toplanıyor


Galatasaray alt yapısının  87/88 jenerasyonu Adanaspor forması altında toplanmaya devam ediyor... Bütün Galatasaray'lıların umutlu olduğu bu jenerasyonun futbolcuları malesef A takımda kalıcı olamadı. Önce teker teker kiralık olarak gönderildiler, şimdilerde de kulüpten tamamen kopmaya başladılar.

Adanaspor'da bu genç oyunculara güvenerek onları takıma katmaya devam ediyor. İlk olarak Anıl Karaer, ardından Efecan şimdide Özgürcan'ı transfer etti. Adanaspor böyle gelecek vaad eden oyuncuları kadrosuna katarak bence çok doğru işler yapıyor. Yaşını başını almış oyunculara (İlyas,Mohammed) güvenmektense, bu gençlerle yola çıkmak daha mantıklı.

Adanaspor açısından Özgürcan transferi çok doğru bir hamledir. Emre Aktaş'ın ardından Özgürcan hücumda takıma önemli katkılar sağlayacaktır. Özgürcan tarzı santraforlar özellikle 1. ligde çok iş yapar. Adanaspor'da başarılı olacağından hiç şüphem yok.

Galatasaray forması altında izlemek isteğimiz bu oyuncuları, Adanaspor formasıyla izleyecek olmakta çok ilginç olacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.